آغاز توزیع کارت آزمون دکتری 96

سه شنبه, 03 اسفند 1395 ساعت 16:20 چاپ

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون دکتری 96 خبر داد و گفت: این آزمون جمعه، ششم اسفندماه جاری برگزار می‌شود.

دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام این مطلب اظهار کرد: کارت شرکت در آزمون و برگه راهنمای مربوط به تعداد 260 هزار و 110 داوطلب شرکت‌کننده آزمون دوره دکتری سال 96 تمام دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی هم‌اکنون بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفته است. لذا داوطلبان ضرورت دارد از این ساعت تا ساعت 24 روز پنجشنبه، پنجم اسفندماه 95 به سایت سازمان سنجش مراجعه و با وارد کردن اطلاعات شناسنامه‌ای و یا ثبت‌نامی نسبت به دریافت پرینت کارت آزمون اقدام کنند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در پایان تصریح کرد: آزمون دکتری نیمه‌متمرکز 96 صبح روز جمعه، ششم اسفندماه 95 در هفت گروه آموزشی، 244 کدرشته امتحانی در 54 شهرستان کشور برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا