آغاز مهلت جدید ثبت نام در آزمون ارشد علوم پزشکی

مهلت جدید ثبت نام، تصحیح و ویرایش اطلاعات آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از امروز شنبه هفتم تیرماه آغاز شده و این زمان، آخرین مهلت برای داوطلبان این آزمون است.

به گزارش ایسنا، با توجه به درخواست مکرر داوطلبان، مهلت جدیدی برای ثبت نام، تصحیح و ویرایش اطلاعات از تاریخ شنبه ۷ تا روز یکشنبه ۸ تیرماه ۹۹ در نظر گرفته شده است و افراد می‌توانند در این تاریخ نسبت به ثبت نام یا ویرایش در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی اقدام کنند.

تاکنون تعداد ۷۹ هزار و ۴۶ نفر در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی سال ۹۹ ثبت نام کرده اند.

به گزارش مفدا، جدول زمانبندی جدید اعلام شده  و در صورت ایجاد هرگونه تغییر، مراتب بلافاصله از طریق سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی اطلاع رسانی خواهد شد. بنابراین لازم است داوطلبان جهت اطلاع از آخرین تغییرات هر روز سامانه را ملاحظه کنند.

جدول زمانبندی جدید آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ گروه پزشکی پس از تغییر زمان برگزاری آزمون