اسامی پذیرفته‌شدگان دوره‌های کارشناسی علمی کاربردی امروز، 23 اسفند اعلام می‌شود

چهارشنبه, 23 اسفند 1396 ساعت 16:14 چاپ

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: اسامی پذیرفته شدگان دوره‌های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای دانشگاه جامع علمی کاربردی امروز چهارشنبه ۲۳ اسفند ۹۶ اعلام می‌شود.

دکتر حسین توکلی در گفتگو با ایسنا ضمن اعلام این مطلب افزود: فهرست اسامی پذیرفته شدگان دوره‌ مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) دانشگاه جامع علمی  کاربردی بهمن‌ماه ۱۳۹۶ از بعدازظهر امروز چهارشنبه ۲۳ اسفند در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی ‌www.sanjesh.org منتشر می شود.

وی در ادامه افزود: پذیرفته شدگان در این دوره‌ها ضرورت دارد به شرح اطلاعیه ای که همزمان با اعلام اسامی آنها در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر می شود، برای ثبت نام در محل قبولی اقدام کنند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در پایان خاطر نشان کرد: پذیرفته شدگان دوره‌ مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) دانشگاه جامع علمی  کاربردی می توانند برای ثبت نام در روزهای شنبه ۲۶ اسفند تا دوشنبه ۲۸ اسفند ۹۶ به محل موسسه آموزشی محل قبولی مراجعه کنند.

منبع: ایسنا