اعلام نتایج دوره‌های بدون آزمون ارشد و دکتری استعدادهای درخشان دانشگاه آزاد تا ساعت ۱۵

چهارشنبه, 15 شهریور 1396 ساعت 15:27 چاپ

نتایج دوره های دکتری تخصصی بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان وکارشناسی ارشد ۹۶ ویژه استعدادهای درخشان و فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه آزاد اسلامی تا ساعت ۱۵ امروز چهارشنبه ۱۵ شهریور اعلام می‌شود.

به گزارش ایسنا،مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.com از نتایج آزمون خود اطلاع یابند.

پذیرفته شدگان می‌توانند از روز یکشنبه ۱۹ شهریور ماه با مراجعه به پورتال این مرکز به نشانیsanjesh.iau.ac.ir و دریافت راهنمای ثبت نام از زمان و مدارک لازم جهت ثبت نام آگاهی یابند.

امکان بازیابی شماره پرونده از طریق شماره تلفن گویای ۴۷۴۳ و شماره گیری کلید شماره ۳ فراهم می باشد.

منبع: ایسنا