اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری 97 تا پایان هفته

دوشنبه, 19 شهریور 1397 ساعت 15:23 چاپ

فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی رشته‌های تحصیلی با آزمون و همچنین رشته‌های تحصیلی پذیرش صرفا بر اساس سوابق تحصیلی کنکور ۹۷ تا پایان هفته جاری اعلام می‌شود.

به گزارش ایسنا، فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی رشته‌های تحصیلی با آزمون و همچنین رشته‌های تحصیلی پذیرش صرفا بر اساس سوابق تحصیلی (دوره‌های روزانه، نوبت دوم، پیام‌نور، غیرانتفاعی، پردیس خودگردان، ظرفیت مازاد و دانشگاه فرهنگیان) آزمون سراسری ۹۷ تا پایان هفته جاری از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان به نشانی www.sanjesh.org اعلام می‌شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور، داوطلبانی که در ردیف پذیرفته‌شدگان نهایی این آزمون قرار می‌گیرند، باید با توجه به مندرجات اطلاعیه‌ای که در این خصوص به همراه اسامی پذیرفته‌شدگان منتشر خواهد شد، ضمن مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی ذیربط و کسب اطلاع از برنامه زمانی و مدارک مورد نیاز در زمان مقرر برای ثبت‌نام به موسسه محل قبولی خود مراجعه کنند.

منبع: ایسنا