افزایش ۱۸ کد رشته‌ جدید در دانشگاه‌های علمی کاربردی اصفهان

یکشنبه, 08 مرداد 1396 ساعت 15:38 چاپ

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه جامع علمی، کاربردی استان اصفهان گفت: ۱۸ رشته از مهر سال جاری در دانشگاه‌های علمی- کاربردی استان تدریس خواهد شد.

مجید وفادار در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به ۱۸ کدرشته‌ محل‌های جدید دانشگاه علمی کاربردی اصفهان اظهار کرد: در مجموع ۲۲۷ کد رشته ‌محل در دانشگاه‌های علمی کاربردی اصفهان تدریس می‌شود که دانشجویان بعد از فارغ‌التحصیلی ۱۰۰ درصد برای بازار کار آماده هستند.

وی ادامه داد: در حال حاضر کد رشته‌ محل‌های تجهیزات پزشکی گرایش کنترل عفونی، بهداشت‌یاری دام، تولیدات گلخانه‌ای، کشت زعفران، امور موزه، زیورآلات دست ساز، هتلداری، امور گمرکی، امور بورس، امور بانکی، آشپزی، طراحی لباس، پیرایشگری زنانه، بازیگری، آواز ایرانی، مترجمی زبان اسپانیایی و مترجمی زبان فرانسوی به دانشگاه‌های علمی کاربردی اضافه شده است.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه جامع علمی، کاربردی استان اصفهان افزود: ۴۰ مرکز آموزشی علمی کاربردی در استان توانسته‌اند ۱۵ هزار ظرفیت ایجاد کنند و با توجه به اینکه دانشگاه‌های علمی کاربردی از ظرفیت‌های سازمان‌ها، نهادها و بخش خصوصی استفاده می‌کند یک تحصیل برد برد است و توانسته فضای تحصیل مناسبی را با شهریه نسبتا پایین به خصوص برای شاغلان فراهم کند.

وفادار گفت: برخی از دانشجویان دانشگاه‌های علمی- کاربردی شاغلان حوزه‌های کاری هستند و در همان زمینه تحصیل می‌کنند که این اقدام موجب ارتقاء تخصص و حرفه‌ای گری آنها می‌شود.

منبع: ایسنا