امروز 23 خرداد آخرین مهلت ثبت‌نام دوره‌های کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۹۵/ مهلت ثبت‌نام قابل تمدید نیست

یکشنبه, 23 خرداد 1395 ساعت 15:07 چاپ

مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه داوطلبان دوره‌های کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۹۵ تا ساعت ۲۴ امروز برای ثبت‌نام فرصت دارند، گفت: مهلت درنظر گرفته شده قابل تمدید نیست.

حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت: مهلت ثبت‌نام برای شرکت در دوره‌های کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 95 تا ساعت 24 امروز یکشنبه 23 خردادماه است و داوطلبانی که هنوز ثبت‌نام نکرده‌اند باید سریع‌تر اقدام کنند.

وی با بیان اینکه تا ساعت 8 امروز یکشنبه 23 خردادماه تعداد 91 هزار و 572 نفر در این دوره‌ها ثبت‌نام کردند، گفت: اطلاعیه در رابطه با اصلاحات دفترچه راهنما و کدرشته محل‌های جدید بر روی سایت سازمان سنجش قرار گرفته است و داوطلبان باید با توجه به این اطلاعات برای ثبت‌نام اقدام کنند.

توکلی اظهار داشت: داوطلبانی که ثبت‌نام کرده‌اند نیز تا امروز یکشنبه 23 خرداد مهلت دارند که برای ویرایش اطلاعات ثبت‌نامی و رشته‌های انتخابی خود اقدام کنند.

مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در صورت پذیرش برای 70 کدرشته محل این دوره‌ها در مجموع 233 هزار و 641 نفر ظرفیت در نظر گرفته شده است که تاکنون 59 هزار و 164 نفر ثبت‌نام کردند.

توکلی ادامه داد: پذیرش دانشجو در 50 رشته از 70 رشته صرفا براساس سوابق تحصیلی صورت می‌گیرد که ظرفیت پذیرش برای این 50 رشته در مجموع 66 هزار و 730 نفر است.

شایان ذکر است؛ آزمون دوره‌های کاردانی به کارشناسی ناپیوسته برای 20 کدرشته‌محل با آزمون در روز جمعه 22 مرداد ماه برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری فارس