امروز 5 شهریور، آخرین مهلت انتخاب رشته دوره‌های با آزمون دانشگاه آزاد

سه شنبه, 06 شهریور 1397 ساعت 15:38 چاپ

مهلت انتخاب رشته دوره های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی و امکان ویرایش رشته محل ها امروز سه شنبه ششم شهریورماه پایان می‌یابد.

به گزارش ایسنا، داوطلبان دوره‌های با آزمون دانشگاه می‌توانند ۱۰۰ کد رشته محل را با مراجعه به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org انتخاب کنند.

انتخاب داوطلبان در این دوره بر مبنای نمره کل کنکور سراسری سال ۹۷ است.در این دوره برای مقاطع کاردانی، کارشناسی و دکتری حرفه‌ای پذیرش دانشجو انجام می‌شود .

داوطلبان ابتدا از وجود رشته‌محل موردعلاقه خود در دفترچه راهنمای انتخاب رشته اطمینان حاصل کنند و سپس اقدام به پرداخت هزینه دوره مربوطه کنند. این افراد می‌توانند با کد ملی به‌عنوان نام کاربری و کد شناسه انتخاب رشته (کد هفت‌رقمی) که در انتهای کارنامه سازمان سنجش درج شده است به‌ عنوان رمز عبور، وارد سامانه شوند .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، داوطلبانی که رشته‌محل موردنظر خود را در دفترچه رشته‌های با آزمون سراسری دانشگاه آزاد پیدا نمی‌کنند، توجه داشته باشند پذیرش بخش اعظم رشته‌محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی است که درصورت تمایل می‌توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش نسبت به ثبت‌ نام اقدام کنند .

منبع: ایسنا