امشب آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری سال ۹۸ ، ساعت ۲۴ امشب سه‌شنبه سوم اردیبهشت ماه پایان می‌پذیرد.

دکتر حسین توکلی در گفتگو با ایسنا، ضمن اعلام این مطلب اظهار کرد: نتایج اولیه آزمون ورودی دوره دکتری (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۹۸ کلیه داوطلبان حاضر در جلسه، روز سه شنبه ۲۷ فروردین ماه ۹۸ از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد و بر این اساس از بین تعداد ۱۶۳ هزار و ۳۲۱ داوطلب حاضر در جلسه آزمون بر اساس اطلاعات مندرج در کارنامه، ۱۵۰ هزار و ۵۳۵ مجاز به انتخاب رشته شدند.

دکتر توکلی گفت: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در آزمون فوق می‌توانستند با توجه به دفترچه راهنمای مربوطه از روز شنبه ۳۱ فروردین نسبت به انتخاب حداکثر ۵۰ کدرشته محل از گروه امتحانی مربوطه اقدام و رشته‌های انتخابی را به ترتیب اولویت علاقه در فرم اینترنتی انتخاب رشته ثبت کنند. همچنین دفترچه راهنمای انتخاب رشته این آزمون از ۲۸ فروردین طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده است.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: مهلت انتخاب رشته در آزمون دکتری ۹۸ ساعت ۲۴ امشب سه شنبه سوم اردیبهشت ماه سال جاری پایان می‌پذیرد.