انتخاب رشته بیش از 93 هزار داوطلب آزمون ارشد

سه شنبه, 23 خرداد 1396 ساعت 15:23 چاپ

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از انتخاب رشته بیش از 93 هزار داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد 96 خبر داد و گفت: داوطلبان تا پایان روز پنجشنبه 25 خردادماه جاری فرصت دارند نسبت به انتخاب‌رشته خود اقدام کنند.

دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام این مطلب اظهار کرد: نتیجه اولیه آزمون دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته 96 داوطلبان شرکت‌کننده در این آزمون به صورت کارنامه تنظیم و کارنامه مذکور از ساعت 19:00 روز دوشنبه 15 خرداد جاری بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار گرفت.

وی در ادامه تصریح کرد: در این آزمون تعداد 707 هزار و 63 داوطلب در جلسه آزمون حاضر بودند و از تعداد 707 هزار و 63 داوطلب حاضر در جلسه آزمون تعداد 656 هزار و 180 نفر مجاز به انتخاب رشته شدند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تا ساعت 8 صبح امروز سه‌شنبه 23 خرداد 96 از تعداد 656 هزار و 180 داوطلب مجاز به انتخاب رشته، تعداد 93 هزار و 61 داوطلب انتخاب رشته نموده‌اند.

به گفته توکلی، تا ساعت هشت صبح امروز نیز تعداد 685 هزار و 395 داوطلب از تعداد 707 هزار و 63 داوطلب حاضر در جلسه آزمون نسبت به دریافت پرینت کارنامه اولیه خود اقدام نموده‌اند. به عبارت دیگر 96.94 کارنامه خود را دریافت کردند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: براساس برنامه زمانی اعلام شده مهلت انتخاب کدرشته محل‌های تحصیلی آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی ساعت 24 روز پنجشنبه 25 خرداد 96 پایان می‌پذیرد لذا از داوطلبان مجاز در این آزمون درخواست می‌شود در این مهلت باقی‌مانده نسبت به انتخاب حداکثر 100 کدرشته‌محل از کدرشته‌محل‌های مجاز و مورد علاقه خود و اقدام و کدرشته‌محل‌های انتخابی را در فرم اینترنتی را ثبت کنند.

منبع: ایسنا