انتخاب مناطق مصاحبه داوطلبان دکتری ۹۷ دانشگاه آزاد آغاز شد

یکشنبه, 10 تیر 1397 ساعت 15:54 چاپ

انتخاب مناطق مصاحبه داوطلبان دکتری تخصصی ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت ۲۴ امروز ۱۰ تیرماه آغاز می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد، انتخاب مناطق مصاحبه‌ دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت ۲۴ امروز ۱۰ تیرماه در سامانه www.azmoon.org آغاز و تا ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه ۱۳ تیرماه ادامه خواهد داشت.

پذیرفته شدگان برای انتخاب محل مصاحبه باید با مراجعه به سامانه مذکور منطقه محل مصاحبه خود را انتخاب کنند و به عنوان مثال اگر داوطلبی از ۴۰ رشته محل انتخابی خود در ۱۵ رشته محل برای دعوت به مصاحبه پذیرفته شده و این ۱۵ رشته محل به طور مثال در ۵ منطقه آمایشی دانشگاه آزاد واقع شده اند، داوطلب مذکور باید با مراجعه به سایت در صورت تمایل با پرداخت هزینه مصاحبه در هر منطقه نسبت به انتخاب مناطق به صورت هر۵ منطقه یا تعدادی از آنها اقدام کنند.

برای مصاحبه در هر کد رشته به ازای هر منطقه داوطلبان باید یک حق ثبت نام پرداخت کنند.

داوطلبان شرکت کننده دوره بدون آزمون دکتری تخصصی که در هنگام ثبت نام عکس، تصویرصفحه اول شناسنامه و تصویر کارت ملی را در سایت آپلود کرده اند تنها تصویر مدرک فارغ التحصیلی(موقت یا دائم) و کارنامه فارغ التحصیلی خود را در زمان انتخاب مناطق مصاحبه آپلود کنند. همچنین داوطلبانی که در دوره با آزمون شرکت کرده اند باید عکس، تصویر صفحه اول شناسنامه و کارت ملی را در هنگام انتخاب مناطق مصاحبه در سایت بارگزاری کنند.

زمان پایان انتخاب مناطق مصاحبه به هیچ وجه قابل تمدید نیست و لازم است داوطلبان دربازه تعیین شده نسبت به انتخاب مناطق مصاحبه خود اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری مهر