تغییرات کلید نهایی آزمون دستیار تخصصی پزشکی اعلام شد

چهارشنبه, 02 خرداد 1397 ساعت 15:28 چاپ

آخرین تغییرات کلید نهایی چهل و پنجمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی اعلام شد.

به گزارش ایسنا،  آزمون دستیار تخصصی پزشکی در تاریخ ششم اردیبهشت ماه با حضور بیش از 12 هزار داوطلب در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار شد.

طبق اعلام دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی پس از مراحل طراحی سئوالات و برگزاری آزمون و اعلام کلید اولیه سئوالات، اعتراضات داوطلبان در بازه زمانی مقرر دریافت شد و ضمن دعوت از هیات ممتحنه آزمون و بررسی سئوالات از همه جهات تنها سه مورد اصلاح شد.

دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی همچنین اعلام کرده است که با بررسی‌های میدانی و نظرخواهی از داوطلبان شرکت کننده در آزمون و همچنین بررسی نتایج و مشخصات روانسنجی آزمون و آماده‌های مرتبط، بیانگیر بیشترین میزان دقت، صحت، سهولت و امنیت در برگزاری آزمون بوده است.

منبع: ایسنا