ثبت‌نام بیش از ۷۳۵ هزار داوطلب در آزمون ارشد ۹۷

یکشنبه, 06 اسفند 1396 ساعت 16:39 چاپ

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از ثبت نام بیش از ۷۳۵ هزار داوطلب در مهلت مجدد نام نویسی در آزمون کارشناسی ارشد ۹۷ خبر داد و گفت: این آزمون در روزهای پنجشنبه و جمعه ۶ و ۷ اردیبهشت ۹۷ برگزار خواهد شد.

دکتر حسین توکلی در گفتگو با ایسنا، ضمن اعلام این مطلب اظهار کرد: به منظور فراهم نمودن تسهیلات لازم برای آن دسته از داوطلبانی که موفق به ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۷ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی از جمله دانشگاه آزاد نشده‌اند، مهلت مجدد ثبت‌نام در این آزمون از ساعت ۱۴ روز ۳۰ بهمن ماه آغاز شد و ساعت ۲۴ روز سوم اسفند پایان پذیرفت.

وی در ادامه افزود: بر اساس آمار اولیه گزارش شده، تعداد ۱۱۴ هزار و ۴۷۲ داوطلب در مهلت مجدد ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد،‌ شرکت کرده‌اند. بدیهی است آمار نهایی متعاقبا اعلام خواهد شد.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: تعداد ۶۲۱ هزار و ۴۷۲ داوطلب در مرحله اول نام نویسی آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۷ شرکت کردند که با در نظر گرفتن آمار شرکت کنندگان در مرحله دوم ۷۳۵ هزار و ۷۹۷ داوطلب در این آزمون ثبت نام کردند.

دکتر توکلی خاطرنشان کرد: آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۷ در شش گروه آموزشی و ۱۴۰ کدرشته شامل ۵۴ کدرشته علوم انسانی، ۱۷ کدرشته علوم پایه، ۲۴ کدرشته فنی و مهندسی، ۲۳ کدرشته کشاورزی و منابع طبیعی، ۱۳ کدرشته هنر و ۹ کدرشته دامپزشکی در روزهای پنجشنبه و جمعه ۶ و ۷ اردیبهشت ۹۷ برگزار خواهد شد.

منبع: ایسنا