ثبت‌نام بیش از 117 هزار داوطلب در دوره‌های کاردانی به کارشناسی

شنبه, 20 خرداد 1396 ساعت 15:44 چاپ

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر اینکه بیش از 117 هزار داوطلب در دوره‌های کاردانی به کارشناسی ثبت‌نام کردند، گفت: آزمون این دوره‌ها برای 20 کد رشته امتحانی روز جمعه 13 مرداد ماه جاری برگزار می‌شود.

دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام این مطلب اظهار کرد: مهلت ثبت نام برای دوره‌های کاردانی به کارشناسی سال 96 ساعت 24 روز پنج‌شنبه 18 خرداد ماه جاری پایان پذیرفت و بر اساس آمار اولیه گزارش شده تعداد 117 هزار و 308 داوطلب در این دوره‌ها ثبت نام کردند. بدیهی است آمار نهایی متعاقبا اعلام خواهد شد.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: براساس ضوابط پذیرش در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 96 برای 67 کدرشته امتحانی به شرح مندرج در دفترچه راهنمای ثبت‌نام صورت می‌گیرد و پذیرش در 20 کدرشته امتحانی از 67 کدرشته امتحانی از طریق آزمون و پذیرش در 47 کدرشته امتحانی دیگر نیز صرفا براساس سوابق تحصیلی و بدون آزمون انجام می‌شود.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: براساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده آزمون کاردانی و کارشناسی ناپیوسته 96 برای 20 کدرشته امتحانی که پذیرش آنها با آزمون است، روز جمعه 13 مرداد 96 در حوزه‌های امتحانی مربوط برگزار می‌شود و کارت شرکت در آزمون داوطلبان نیز از روز سه‌شنبه 10 مرداد تا ساعت 24 روز پنجشنبه 12 مرداد روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می‌گیرد.

دکتر توکلی در پایان تاکید کرد: ظرفیت پذیرش آزمون کاردانی به کارشناسی سال 96 به جز ظرفیت پذیرش در دانشگاه آزاد اسلامی 162 هزار و 108 نفر است.

منبع: ایسنا