ثبت‌نام بیش از 15 هزار داوطلب در دوره‌های کاردانی به کارشناسی

سه شنبه, 09 خرداد 1396 ساعت 15:12 چاپ

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر اینکه بیش از 15 هزار داوطلب در دوره‌های کاردانی به کارشناسی ثبت‌نام کردند،گفت: داوطلبان تا روز شنبه 13 خردادماه جاری فرصت دارند در این دوره‌ها ثبت‌نام کنند.

دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام این مطلب اظهار کرد: ثبت‌نام برای شرکت در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 96 تمامی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی از جمله موسسات دولتی، غیردولتی و دانشگاه آزاد اسلامی از روز یکشنبه هفتم خردادماه 96 از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org آغاز شد.

وی در ادامه تصریح کرد: براساس ضوابط پذیرش در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 96 برای 67 کدرشته امتحانی به شرح مندرج در دفترچه راهنمای ثبت‌نام صورت می‌گیرد و پذیرش در 20 کدرشته امتحانی از 67 کدرشته امتحانی از طریق آزمون و پذیرش در 47 کدرشته امتحانی دیگر نیز صرفا براساس سوابق تحصیلی و بدون آزمون انجام می‌شود.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: کلیه داوطلبان متقاضی ضرورت دارد در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت‌نام و اطلاعیه تکمیلی در صورت واجد شرایط بودن نسبت به ثبت‌نام در این دوره‌ها اقدام کنند.

به گفته وی، براساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده آزمون کاردانی و کارشناسی ناپیوسته 96 برای 20 کدرشته امتحانی که پذیرش آنها با آزمون است، روز جمعه 13 مرداد 96 در حوزه‌های امتحانی مربوط برگزار می‌شود و کارت شرکت در آزمون داوطلبان نیز از روز سه‌شنبه 10 مرداد تا ساعت 24 روز پنجشنبه 12 مرداد روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می‌گیرد.

دکتر توکلی گفت: ظرفیت پذیرش آزمون کاردانی به کارشناسی 96 به جز ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی 162 هزار و 108 نفر می‌باشد.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در پایان خاطرنشان کرد: تا ساعت 12 امروز سه‌شنبه نهم خردادماه 96 تعداد 15 هزار و 982 داوطلب در این آزمون ثبت‌نام کردند.

منبع: ایسنا