ثبت نام آزمون دکتری ۱۳۹۹ از فردا آغاز می‌شود

ثبت نام در آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۱۳۹۹ از فردا ۶ آذرماه آغاز می شود. این دوره از آزمون در اسفندماه ۹۸ برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ثبت نام در آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۱۳۹۹ از ۶ آذرماه آغاز می شود و داوطلبان تا ۱۲ آذرماه فرصت دارند با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور sanjesh.org در این آزمون ثبت نام کنند.

اطلاعیه تکمیلی سازمان سنجش آموزش کشور درباره ثبت نام و جزئیات آن امروز سه شنبه ۵ آذرماه ۹۸ منتشر خواهد شد.

حسین توکلی - مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۱۳۹۹ در ۷ گروه آموزشی و ۲۴۵ کدرشته امتحانی شامل ۶۳ کدرشته امتحانی گروه علوم انسانی، ۴۵ کدرشته امتحانی گروه علوم پایه، ۶۰ کدرشته امتحانی گروه فنی مهندسی، ۳۵ کدرشته امتحانی گروه کشاورزی و منابع طبیعی، ۷ کدرشته امتحانی گروه هنر، ۲۶ کدرشته امتحانی گروه دامپزشکی و ۹ کدرشته امتحانی گروه زبان برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد: آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۱۳۹۹ در روز جمعه ۹ اسفند سال ۱۳۹۸ برگزار می شود.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور اظهار داشت: آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۱۳۹۹ به منظور پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دوره های روزانه، شبانه، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه های غیرانتفاعی و پردیس خودگردان دانشگاه ها برگزار خواهد شد.