جزئیات ثبت نام در دوره های علمی کاربردی 25 اسفند اعلام می شود

دوشنبه, 23 اسفند 1395 ساعت 16:55 چاپ

جزئیات ثبت نام در دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای و همچنین دوره مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی حرفه‌ای دانشگاه جامع علمی کاربردی فردا سه شنبه اعلام می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، جزئیات پذیرش در دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای و همچنین دوره مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی حرفه‌ای دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۶ - ۱۳۹۵ فردا سه شنبه ۲۴ اسفندماه ۹۵ اعلام می شود.

متقاضیان شرکت در پذیرش دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای و همچنین دوره مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی حرفه‌ای دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ می توانند با ورود به سایت سازمان سنجش‌ آموزش کشور به نشانی: www.sanjesh.org از جزئیات آن مطلع شوند.

منبع: خبرگزاری مهر