داوطلبان دکتری دانشگاه آزاد از امروز انتخاب رشته کنند

داوطلبان دانشگاه آزاد اسلامی که در آزمون سراسری دوره دکتری تخصصی سال ۹۸ سازمان سنجش آموزش کشور شرکت کرده‌اند، می‌توانند از امروز سه شنبه ۳ اردیبهشت ماه نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند و این فرصت برای آنها تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه ۱۶ اردیبهشت فراهم است.

به گزارش ایسنا، داوطلبان مجاز به انتخاب رشتهبراساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور از امروز می‌توانند با مراجعه به سامانه www.azmoon.org دفترچه راهنمای انتخاب رشته را دریافت کرده و متناسب با مجموعه امتحانی خود حداکثر تا ۸۰ رشته محل را در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب کنند.

متقاضیان دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی لازم است پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما در صورت دایر بودن رشته و ‏ گرایش مورد تقاضا در دانشگاه آزاد اسلامی از طریق سامانه www.azmoon.org نسبت به خرید کارت اعتباری انتخاب رشته اقدام کنند.

داوطلبان به منظور ورود به سامانه انتخاب رشته لازم است اطلاعات کارت اعتباری خریداری شده را به همراه شناسه انتخاب رشته مندرج در ذیل کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور را در اختیار داشته باشند.

زمان ثبت نام دوره دکتری تخصصی بدون آزمون (ویژه استعدادهای درخشان) متعاقباً اعلام خواهد شد.