دومین اصلاحیه دفترچه انتخاب رشته آزمون دکتری منتشر می شود

چهارشنبه, 13 اردیبهشت 1396 ساعت 15:11 چاپ

اصلاحات سری دوم در دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز (Ph.D) سال ۱۳۹۶ از ساعت ۱۸ امروز چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت منتشر می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، با توجه به تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز (Ph.D) سال ۱۳۹۶ تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۹۶، داوطلبان برای انتخاب رشته به اصلاحات دفترچه راهنما توجه کنند.

دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز (Ph.D) سال ۱۳۹۶ در تاریخ ۳۰ فروردین ۹۶ منتشر شده است. اولین اطلاعیه اصلاحات دفترچه ۹ اردیبهشت ۹۶ منتشر شده است و داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در آزمون دوره دکتری نیمه‌متمرکز (Ph.D) سال ۱۳۹۶ باید برای انتخاب رشته به اطلاعیه سری دوم اصلاحات، توجه کنند.

اطلاعیه سازمان سنجش درخصوص رشته‌های جدید و همچنین برخی اصلاحات در کدرشته‌محلها که از سوی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی واصل شده تا ساعت ۱۸:۰۰ (۶ بعدازظهر) امروز چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه ۹۶ در پایگاه اطلاع‌رسانی سنجش درج خواهد شد.

تمامی متقاضیان، ضرورت دارد در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی و اطلاعیه های اصلاح دفترچه راهنما به پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش به نشانی: www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت کدرشته محل‌های انتخابی در آزمون دکتری اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری مهر