فردا 18 شهریور، آغاز ثبت‌نام بدون آزمون کارشناسی ارشد استعدادهای درخشان

شنبه, 17 شهریور 1397 ساعت 15:51 چاپ

ثبت نام بدون آزمون استعداد های درخشان (پزشکی) کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از روز یک شنبه ۱۸ شهریور آغاز می‌شود و تا ساعت ۲۴ جمعه ۲۳ شهریور ادامه خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، داوطلبان با مراجعه با سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش و پذیرش به آدرس www.azmoon.org   بعد از دریافت و مطالعه دفترچه راهنما در صورت داشتن شرایط با وارد کردن شماره دانشجویی مقطع کارشناسی و کد ملی به عنوان رمز عبور می‌توانند وارد سامانه شده  و پس از واریز هزینه ثبت‌نام و تکمیل اطلاعات مورد نیاز، برای انتخاب رشته محل‌های درخواستی، ثبت نهایی و دریافت کد رهگیری اقدام کنند.

به گزارش روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، امکان بازیابی شماره دانشجویی داوطلبان از طریق شماره تماس ۴۷۴۳ و انتخاب کلید شماره "دو" فراهم است.

منبع: ایسنا