فرصت مجدد ثبت نام آزمون ارشد علوم پزشکی از امروز 26 فروردین آغاز شد

شنبه, 26 فروردین 1396 ساعت 15:32 چاپ

رییس مرکز سنجش آموزش علوم پزشکی از اختصاص فرصت مجدد برای ثبت نام شرکت در آزمون ارشد رشته های علوم پزشکی از امروز 26 فروردین ماه خبر داد.

دکتر محمد حسین پور کاظمی در گفت و گو با ایسنا از آغاز فرصت مجدد آزمون کارشناسی ارشد رشته های علوم پزشکی خبرداد و گفت: داوطلبان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های علوم پزشکی سال 96 می‌توانند از امروز 26 فروردین به مدت سه روز تا 28 فروردین نسبت به ثبت‌نام یا ویرایش اطلاعات خود اقدام کنند.

وی ادامه داد: باتوجه به اتمام مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های علوم پزشکی در هفته دوم اسفند سال گذشته، ‌فرصت مجددی جهت ثبت‌نام داوطلبانی که موفق به ثبت نام نشده‌اند یا هزینه ثبت‌نام را پرداخت نموده و ثبت‌نام نکرده‌اند و همچنین افرادی که نیاز به تصحیح و ویرایش اطلاعات خود دارند در نظر گرفته شده است.

همچنین داوطلبان دانش آموخته مقطع کارشناسی رشته‌های علوم پایه شامل بیوشمی، فیزیک، شیمی، زیست شناسی، ریاضی و آمار، مجاز به شرکت در آزمون کارشناسی ارشد رشته ارزیابی فناوری سلامت، می‌توانند در فرصت تعیین شده برای ثبت‌نام با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی www.sanjeshp.ir ثبت‌نام کنند.

منبع: ایسنا