مدرسان شریف در شهر شما

انتشارات مدرسان شریف برای قبولی داوطلبان در آزمون های ورودی دانشگاهها سالیان متمادی است کتاب و آزمون های رشته های مختلف را در سطح کشور ارایه نموده که با استقبال فراوانی از سوی دانشجویان و حتی اساتید محترم دانشگاهها روبرو شده است . این موسسه جهت تسهیل دریافت اینگونه خدمات اقدام به دایر کردن دفاتر جذبی در سراسر ایران نموده است. سایر موسساتی که با استفاده از نام موسسه مدرسان شریف اقدام به برگزاری کلاس و فروش کتب می نمایند فاقد اعتبار می باشند و انتشارات مدرسان شریف هیچ گونه تعهدی نسبت به آنها عهده دار نمی باشد.

داوطلبین گرامی جهت سهولت برخورداری از خدمات انتشارات مدرسان شریف می توانند با نمایندگی فروش مدرسان شریف در شهر خود تماس حاصل نمایند.

پیش ثبت نام اخذ نمایندگی فروش در ایران

شما می توانید برای دیدن لیست نمایندگیها، بر روی نام استان خود در نقشه زیر کلیک کنید و یا اسم شهر خود را در کادر زیر وارد و بر روی اسم شهر کلیک کنید.