معرفی پذیرفته‌شدگان آزمون ارشد فراگیر پیام نور در هفته جاری

دوشنبه, 09 اسفند 1395 ساعت 16:44 چاپ

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور سه‌شنبه دهم اسفندماه 95 اعلام می‌شود.

دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام این مطلب اظهار کرد: براساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی رشته‌های مختلف تحصیلی آزمون کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه‌ها پیام‌نور (نوبت هفدهم) بهمن‌ماه 95 در روز سه‌شنبه 10 اسفندماه 95 بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت.

وی در ادامه تصریح کرد: پذیرفته‌شدگان مذکور ضرورت دارد براساس مفاد اطلاعیه‌ای که به همراه فهرست اسامی آنها بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می‌گیرد ضمن همراه داشتن مدارک لازم و مطابق برنامه زمانی مشخص شده در اطلاعیه، نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

به گزارش ایسنا، آزمون کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام‌نور صبح روز جمعه 15 بهمن‌ماه 95 در 82 شهرستان کشور برگزار شد.

منبع: ایسنا