مهلت ثبت نام درآزمون پذیرش پزشکی از کارشناسی تمدیدشد

مهلت ثبت نام در دوازدهمین دوره پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع کارشناسی سال تحصیلی ۹۹-۹۸ دانشگاه علوم پزشکی تهران تا ۱۰ بهمن ۹۷ تمدید شد.

مهلت ثبت نام دوازدهمین دوره پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع کارشناسی سال تحصیلی ۹۹-۹۸ دانشگاه علوم پزشکی تهران از روز شنبه اول دی تا دوشنبه اول بهمن بود که بنا به درخواست داوطلبان این فرصت تا چهارشنبه ۱۰ بهمن تمدید شد.

این ثبت نام به صورت اینترنتی صورت می گیرد و داوطلبان با مراجعه به سایت معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران و اسکن مدارک مشروحه می توانند نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته یکی از رشته های گروه های آزمایشی علوم تجربی و علوم ریاضی و فنی می توانند در این دوره ها شرکت کنند.

دانش آموختگان و دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری عمومی و تخصصی (Ph.D) از دانشگاه های سراسری و آزاد و غیره حق شرکت در آزمون را ندارند.

حداکثر سن در زمان ثبت نام آزمون باید ۲۵ سال تمام باشد (صرفاً متولدین اول دی ماه ۱۳۷۲ و بعد از آن). تبصره: مدت زمان سربازی و طرح نیروی انسانی به حداکثر سن اضافه می‌شود.

معدل کل دیپلم باید ۱۸ و بالاتر و معدل مقطع کارشناسی باید ۱۶ و بالاتر باشد.

دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم از نظر نظام وظیفه (در مورد آقایان) و دارا بودن مدرک زبان انگلیسی مطابق جدول اعلام شده الزامی است.

زمان آزمون چند مرحله ای پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران از سوی دانشگاه اعلام خواهد شد.