مهلت ثبت نام دوره کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی تمدید شد

یکشنبه, 05 شهریور 1396 ساعت 15:19 چاپ

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از تمدید مهلت ثبت نام در دوره‌های کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی تا ساعت 24 روز شنبه 11 شهریور ماه سال جاری خبر داد.

دکتر حسین توکلی در گفتگو با ایسنا با اعلام این مطلب اظهار کرد: به منظور فراهم آوردن تسهیلات لازم برای آن دسته از داوطلبانی که علاقه‌مند به ثبت‌نام برای شرکت در پذیرش دوره فناوری مهندسی و کارشناسی حرفه‌ای «ناپیوسته» نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی برای مهر ماه 96 می‌باشند و تاکنون برای شرکت در پذیرش گروه‌ مذکور ثبت نام نکرده‌اند، مهلت ثبت نام تا ساعت 24 روز شنبه 11 شهریور ماه تمدید می‌شود بنابر این به کلیه داوطلبان توصیه میشود در این مدت باقی‌مانده نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: ظرفیت پذیرش در دوره‌های فناوری مهندسی و کارشناسی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی برای مهر ماه امسال، 181 هزار 725 نفر می‌باشد.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در پایان خاطر نشان کرد: بر اساس آخرین آمار گزارش شده تعداد 32 هزار داوطلب برای شرکت در دوره‌های فوق ثبت نام کرده اند.

منبع: ایسنا