نتایج آزمون دستیاری دندانپزشکی اعلام شد

یکشنبه, 25 شهریور 1397 ساعت 15:52 چاپ

نتایج نهایی پذیرفته‌شدگان سی و دومین دوره آزمون دستیاری دندانپزشکی سال ۹۷ از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر شد.

به گزارش ایسنا، اسامی پذیرفته‌شدگان سی‌و دومین دوره آزمون ورودی پذیرش در رشته‌های تخصصی دندانپزشکی سال تحصیلی ۹۸-۹۷ از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت منتشر شد.

در سی و دومین آزمون دستیاری دندانپزشکی ۲ هزار و ۲۲۸داوطلب ثبت نام کردند که از این تعداد یک هزار و ۸۲۱ نفر در جلسه آزمون حاضر بودند.

در این آزمون از ۱۸۲۱ نفر داوطلب حاضر ، ۷۱۲ نفر مجاز به انتخاب رشته/محل و از میان آنان، ۳۴۶ نفر د دوره‌های دولتی و شهریه‌پرداز (دانشگاه‌های آزاد اسلامی و بخشی از ظرفیت دانشگاه شاهد) پذیرفته شده‌اند که از این تعداد ۱۱۷ نفر مرد و ۲۲۹ نفر زن هستند.

داوطلبین می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی http://www.sanjeshp.ir مراجعه کنند.

منبع: ایسنا