نتایج اولیه کنکور دکتری فردا اعلام می شود/ ۱۵۰ هزار نفر مجاز شدند

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج اولیه آزمون ورودی دوره دکتری (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۹۸ کلیه داوطلبان حاضر در جلسه، فردا سه شنبه ۲۷ فروردین ماه ۹۸ منتشر می شود.

حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: نتایج اولیه آزمون ورودی دوره دکتری (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۹۸ کلیه داوطلبان حاضر در جلسه، فردا سه شنبه ۲۷ فروردین ماه ۹۸ در سایت سازمان سنجش منتشر می‌شود.

وی افزود: از تعداد ۱۶۳ هزار و ۳۲۱ داوطلب حاضر در جلسه آزمون بر اساس اطلاعات مندرج در کارنامه ۱۵۰ هزار و ۵۳۵ مجاز به انتخاب رشته شده اند.

مشاور عالی سازمان سنجش گفت: از تعداد ۱۶۳ هزار و ۳۲۱ داوطلب حاضر در جلسه آزمون ورودی دوره دکتری (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۹۸ تعداد ۶۵ هزار و ۵۵۰ نفر زن و ۸۴ هزار و ۹۸۵ نفر مرد هستند.

توکلی گفت: کلیه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته بر اساس برنامه زمانی تعیین شده در اطلاعیه‌ای که به همراه کارنامه آنها منتشر می‌شود می‌توانند نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند و کدرشته های مورد نظر را در فرم انتخاب رشته اینترنتی درج کنند.