نتایج نهایی دوره کارشناسی علمی کاربردی امروز 25 شهریور اعلام می‌شود

یکشنبه, 25 شهریور 1397 ساعت 15:46 چاپ

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج نهایی دوره‌های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی عصر امروز یکشنبه 25 شهریور اعلام می‌شود.

دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: بر اساس برنامه زمانی اعلام شده نتایج نهایی تعداد 37 هزار و 390 نفر از پذیرفته شدگان دوره‌های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی مهر ماه ۹۷ عصر امروز یکشنبه 25 شهریور ماه جاری از طریق  سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org  اعلام می شود.

وی در ادامه تصریح کرد: پذیرش داوطلبان براساس معدل کل مندرج در گواهینامه کاردانی، نوع مدرک کاردانی، سهمیه‌های آزاد، شاغل، رزمندگان و ایثارگران، بومی‌ بودن و با توجه به صلاحیت‌های عمومی داوطلبان براساس ضوابط دانشگاه جامع علمی کاربردی و مصوبات مربوط صورت گرفت و برای هر یک از موارد فوق ارائه مستندات مربوط در زمان ثبت‌نام توسط دانشجو به مرکز آموزشی ضروری بود.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در پایان، خاطر نشان کرد: کلیه پذیرفته شدگان دوره‌های فوق باید در یکی از روزهای سه‌شنبه27 تا یکشنبه‌ اول مهر ماه نسبت به بارگذاری مدارک مندرج بند "ب" اطلاعیه‌ای که به همراه اسامی آنها بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد در سامانه جامع دانشگاه اقدام کنند و سپس با در دست داشتن اصل مدارک مذکور و با توجه به کد رشته محل‌های قبولی به نشانی تعیین شده در جدول شماره پنج دفترچه راهنمای پذیرش مراجعه کنند.

منبع: ایسنا