نتایج نهایی کنکور ارشد ۹۸ دهه سوم شهریور اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۸ دهه سوم شهریورماه منتشر می‌شود.

دکتر ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به تعویق زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۸ به دلیل سیل در برخی استان های کشور، نتایج نهایی تا دهه سوم شهریور ۹۸ اعلام خواهد شد.

وی افزود: ظرفیت پذیرش بدون احتساب ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی تعداد ۱۶۰ هزار و ۸۱۷ نفر است.

به گزارش مهر، آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۸ به همراه اولین مرحله المپیاد علمی دانشجویی کشور در روزهای ۲۳ و ۲۴ خرداد ۹۸ برگزار شد و از تعداد ۶۱۵ هزار و ۴۵۲ داوطلب ثبت نام کننده تعداد ۵۲۲ هزار و ۸۷۳ نفر در جلسه آزمون حاضر بودند.

نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۸ دوشنبه ۱۷ تیر ماه ۹۸ به صورت کارنامه در سایت سازمان سنجش منتشر شد و تعداد ۴۵۶ هزار و ۸۶۴ نفر مجاز به انتخاب رشته شدند. از این تعداد، ۴۳۲ هزار و ۷۶۷ نفر در یک کدرشته و تعداد ۲۴ هزار و ۹۷ نفر در دو کدرشته مجاز به انتخاب رشته شده‌اند.

از تعداد ۴۵۶ هزار و ۸۶۴ نفر داوطلب مجاز به انتخاب رشته با توجه به پایان فرصت انتخاب رشته، تعداد ۲۵۳ هزار و ۷۳ نفر فرم انتخاب رشته خود را تکمیل کردند. در واقع ۵۵.۴۰ درصد داوطلبان مجاز توانستند فرم خود را ارسال کنند.