نسخه اندروید طرح مدیر برنامه

- در راستای اهداف موسسه آموزش عالی آزاد مدرسان شریف، در خصوص ارايه هرچه بهتر خدمات و استفاده از روش‌های نوین هم اکنون نسخه اندرویدی نرم افزارطرح مدیر برنامه جهت استفاده شما دانشجویان محترم موسسه ارائه شده است.
این نرم افزار امکان ثبت ساعات، منابع و مباحث مطالعه شده ، امکان ثبت و یا ویرایش اطلاعات طرح مدیر برنامه ، مشاهده نظر مدیر برنامه ،با ظاهری زیبا و کاربری بسیار راحت همانند سایت را به شما دانشجویان ارائه میدهد.
دیگر نگران عدم دسترسی به کامپیوتر شخصی و یا لپ تاپ نباشید با استفاده از این نرم افزار به راحتی میتوانید طرح مدیر برنامه را برروی گوشی و یا تبلت خود داشته باشید و طبق روند مطالعه در طرح مدیر برنامه اطلاعات خود را در آن ثبت کنید.البته فراموش نگردد که دستگاه اندرویدی شما همانند کامپیوتر باید به اینترنت دسترسی داشته باشد .
لازم به یاد آوری است که در این راستا نیز قبلا نیز نسخه اندرویدی ارشدیار ارائه شده است.
پس از ارائه نسخه ارشدیار موسسه نسخه اندروید طرح مدیر برنامه را جهت استفاده در هر زمان و هر مکان با استفاده از دستگاههای دارای سیستم عامل اندروید و استفاده از اینترنت ارائه کرده است.