نیمی از داوطلبان مجاز کنکور ارشد انتخاب رشته کردند

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ بیش از ۴۲۴ هزار نفر مجاز به انتخاب رشته شدند که نیمی از این افراد فرم انتخاب رشته خود را تکمیل کردند.

فاطمه زرین آمیزی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹ در روزهای ۱۶، ۱۷ و ۱۸ مرداد برگزار شد و نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۹ و دفترچه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد از پنجشنبه ۱۳ شهریور ۹۹ در سایت سازمان سنجش منتشر شد.

وی افزود: در این دوره آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹ تعداد ۶۹۴ هزار و ۴۱۷ نفر ثبت نام کرده بودند که ۷۰ درصد آنها در جلسه آزمون حاضر شده‌اند. تعداد مجازین به انتخاب رشته ۴۲۴ هزار و ۲۷۶ نفر بود که در نهایت تعداد ۲۲۹ هزار و ۳۹۷ نفر فرم انتخاب رشته خود را تکمیل کردند.

نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۹ در مهرماه اعلام خواهد شد.