ورود به سامانه مشاوره ارشد

خدمات سازمان مشاوره مدرسان شریف به دو بخش اصلی تقسیم می شود:

1-خدمات مربوط به طرح مشاوره و پشتیبان
طرح مشاوره و پشتیبان برای کلیه داوطلبانی است که در آزمون های آزمایشی مدرسان شریف ثبت نام نموده اند و رایگان می باشد، در این طرح می توانید، در زمان هایی که از طریق سایت اعلام می شود، با رتبه برتر رشته خود به صورت تلفنی تماس بگیرید ویا از طریق سامانه آزمونهای آزمایشی ، سؤال خود را پرسیده و برای مشاور ارسال کنید و ایشان به صورت اینترنتی به شما پاسخ دهد، دقت داشته باشید که پاسخ دهی به این سوالات به صورت هفتگی انجام می گردد. برای دریافت مشاوره از این طریق به ترتیب ذیل اقدام نمایید:
*) با توجه به مقطع تحصیلی خود به یکی از آدرس های زیر بروید:
*) حال نام کاربری و گذرواژه خود را وارد کرده و وارد پنل کاربری خود شوید و برروی دکمه «ارتباط با مشاور» کلیک کنید.
*) در صفحه باز شده می توانید با کلیک روی عبارت «ایجاد درخواست جدید» درخواست یا سوال خود را برای مشاوره ارسال نمایید.
*) درصورتی که پیام شما توسط مشاوره خوانده شده باشد وضعیت درخواست شما به «خوانده شده» تغییر خواهد کرد و در صورتی که پاسخی برای درخواست شما ارسال شده باشد وضعیت ستون «وضعیت پاسخ توسط مشاوره» به عبارت «پاسخ داده شده» تغییر می کند.
*) با کلیک روی درخواست خود می توانید پاسخ مشاوره به درخواست خود را مشاهده نمایید. درصوتی که نیاز به مشاوره بیشتر در این موضوع مطرح شده داشته باشید می توانید در درخواست جاری سوالات و درخواست های خود را مطرح نمایید و در صورتی که موضوع جدیدی برای مشاوره دارید می توانید درخواست دیگری را عنوان نمایید.

2-خدمات مربوط به طرح مدیر برنامه
داوطلبانی که در طرح مدیر برنامه ثبت نام کرده اند، علاوه بر دسترسی به خدمات موجود در طرح مشاوره و پشتیبان (توضیح داده شده در بالا) به خدمات مشاوره بسیار گسترده تری از جمله برنامه ریزی و تماس تلفنی هفتگی از سمت رتبه برتر رشته خود دسترسی دارند. برای آگاهی از کلیه خدمات سازمان مشاوره و تفاوت های این دو طرح می توانید، بروشور زیر را دانلود نمایید.

خدمات سازمان مشاوره از طریق سامانه مشاوره ارایه می شود، امکانات این سامانه شامل برنامه ریزی هوشمند، اعلام ساعات مورد نیاز برای مطالعه هر درس در هفته و نیز پیشنهاد سبک یادگیری بر اساس تیپ شخصیتی داوطلب است که در نوع خود در کشور منحصر به فرد می باشد. برای آگاهی از جزییات ویژگی های سامانه مشاوره، روی لینک زیر کلیک نمایید.
توضیحات مربوط به فاز دوم و سوم سامانه مشاوره

توجه داشته باشید، داوطلبان عضو خانواده مدرسان شریف نیازی به ثبت نام در سامانه مشاوره ندارند. لذا داوطلبان مدرسان شریف به هیج وجه در سامانه مشاوره ثبت نام ننمایند و از نام کاربری و رمز عبور ارسالی از طرف مؤسسه استفاده نمایند.