دانلود پاسخنامه آزمونهای کتب مؤسسه - دانلود بانک تست کتب میکرو طبقه بندی شده

در سری کتب میکروطبقه بندی مدرسان شریف علاوه بر تستهایی که در کتابها وجود دارد دو بانک تست تالیفی و کنکوری  ارائه شده است. داوطلبانی که پس از خواندن کامل کتاب نیاز به تمرین و تست بیشتری دارند می توانند این دو بانک تست را به صورت رایگان دانلود نمایند.

در این بخش با انتخاب مقطع تحصیلی خود، در صفحه بعد رشته مورد نظر خود را انتخاب نموده و سپس در صفحه بعد آن لیست کتب رشته مورد نظر خود را مشاهده می نمایید.
سپس تست بانک کتب مورد نظر خود را دانلود نمایید.

بدلیل استقبال داوطلبان از سایت های موسسه مدرسان شریف و استفاده از خدمات آنها از این پس پاسخنامه آزمون های کتب مدرسان شریف در سایت این موسسه قرار می گیرد تا داوطلبان ضمن استفاده از سایر خدمات از این پاسخنامه ها نیز استفاده نمایند.

سپس پاسخنامه مورد نظر خود را دانلود نمایید.