کاردانی به کارشناسی آموزش علوم تجربی

پذیرش این رشته در مقاطع کاردانی نا پیوسته و کارشناسی ناپیوسته  می باشد. هدف این رشته  آشنایی با روش های آموزش علوم در هم تنیده در مدارس راهنمایی می باشد این دانشجویان در دوره کارشناسی مهارت های ضروری جهت تدریس علوم تجربی را به طور اعم می آموزند. هدف دوره كارداني تربيت معلم رشته آموزش علوم تجربي، تربيت معلماني است كه با برخورداري از دانش نظري و مهارتهاي عملي در دوره دوساله، توانايي و تسلط لازم براي تدريس علوم تجربي دوره راهنمايي را كسب نمايند. معلماني كه ضمن كسب نگرش مثبت به كار خود، به نحو مطلوب از عهده راهنمايي دانش‌آموزان در زمينه علوم برآمده و آنها را به فراگيري علوم علاقه‌مند سازند.
دانشجویان با تئوری های آموزشی به ویژه تئوری های آموزش علوم تجربی با هدف کاربرد در موقعیت های ویژه در مدارس، کسب مهارت ها در ارزیابی فعالیت های یاددهی، یادگیری و توانایی اصلاح روش های آموزشی، کسب مهارت های کار با ابزار و لوازم آزمایشگاهی.