کاردانی به کارشناسی بهداشت حرفه ای

متخصصان بهداشت حرفه ای قادر خواهند بود در شناسایي ، ارزشيابي ، كنترل عوامل زيان آور ناشي از كار و محيط كار كه داراي ماهيت هاي فيزيكي ، شيميايي بيولوژيكي ، ارگونومي ، حادثه اي ـ اجتماعي مي باشند، تحقيق و اقدامات لازم را بعمل آورند و در جهت حفظ و ارتقا سطح سلامتي جسماني، رواني و اجتماعي گام هاي موثري بردارند.
در رشته‌ بهداشت‌ حرفه‌ای‌ عوامل‌ زیان‌آور مختلفی‌ اعم‌ از شیمیایی‌، فیزیکی‌، بیولوژیکی‌ و روانی‌ وجود دارد. از همین‌ رو دانشجوی‌ این‌ رشته‌ باید در دروس‌ پایه‌ مثل‌ ریاضی‌، فیزیک‌، شیمی‌ و زیست‌شناسی‌ توانمند باشد؛ یعنی‌ برای‌ موفقیت‌ در بهداشت‌ حرفه‌ای‌ باید هم‌ در ریاضی‌ و فیزیک‌ و هم‌ در علوم‌ تجربی‌ پایه‌ای‌ قوی‌ داشت‌. دانشجوی‌ بهداشت‌ حرفه‌ای‌ باید از نظر جسمی‌ نیز سالم‌ باشد تا بتواند در محیط‌های‌ صنعتی‌ فعالیت‌ کند.