کاردانی به کارشناسی صنایع شیمیایی

رشته شيمي داراي دو بخش علم شيمي و صنايع شيميايي است .صنايع شيميايي عبارت از صنايعي است كه در آنها واكنش‌هاي شيميايي انجام مي‌گيرد. بنابراين طيف گسترده‌اي از صنايع را در برمي‌گيرد كه از آن جمله مي‌توان به صنايع غذايي، داروسازي، پتروشيمي، الياف مصنوعي، مواد بهداشتي و آرايشي و صنايع توليد لوازم خانگي اشاره كرد.
هنر جویان این رشته در طی دوران تحصیل با فرایندهای شیمیائی ،صنایع شیمیائی مواد معدنی و آلی ، تجزیه مواد معدنی و آلی ،شیمی تجزیه، عملیات دستگاهی در صنایع شیمیائی، بهداشت و ایمنی در صنایع شیمیائی، تولید انواع شوینده ها انجام انواع آزمایشات شیمیائی، معدنی و آلی آشنا میشوند.
يك دانشجوي مهندسي صنایع شيميایی در درجه اول بايد در دروس رياضي قوي باشد و دو درس فيزيك و شيمي در مراحل بعدي قرار دارد.
علاوه بر رياضي و فيزيك، تسلط بر زبان انگليسي نيز در اين رشته بسيار مهم است چون اكثر كتب تخصصي اين رشته به زبان انگليسي مي‌باشد. همچنين دانشجوي اين رشته بايد داراي دقت نظر خوبي باشد.