* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

کارشناسی ارشد آمار (کد 1207)

كشور ما جزء جوامع در حال توسعه محسوب می‌شود. توسعه در هر كشوری بدون دانستن روش‌های آماری پیشرفته و تحلیل داده‌ها و در نظر گرفتن احتمالات ممكن صورت نخواهد گرفت. در سال 1998 میلادی یكی از مجلات معتبر طی یك نظرخواهی از دانشمندان علوم مختلف اعلام كرد «آمار» یكی از 20 رشته‌ی مهم اختراعات در قرن بیستم می‌باشد. دنیای امروز، جهان مدیریت اطلاعات می‌باشد و اكثر این اطلاعات مبتنی بر علم آمار هستند. علم آمار به زبان ساده پیشگویی براساس اعداد و ارقام است. فارغ‌التحصیلان کارشناسی ارشد آمار توانایی مدل‌سازی در مسایل مختلف صنعتی، اقتصادی، اجتماعی و ... پیدا می‌كنند. نظرسنجی، پیش‌بینی انتخابات، نرخ بیكاری و تورم، تعیین شاخص‌های مختلف اقتصادی، كنترل كیفیت محصولات، پیش‌بینی نرخ ارز از دیگر مواردی است كه در علم آمار مورد بررسی قرار می‌گیرد. در این رشته امكان ادامه تحصیل تا مقطع دكترا در كشور فراهم می‌باشد.