* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

کارشناسی ارشد مجموعه برنامه ریزی شهری، منطقه ای و مدیریت شهری (کد 1350)

این مجموعه از جمله رشته‌هایی است که در نیم قرن اخیر مورد توجه بسیار واقع شده است و دانشکده‌های معروف بسیاری به آن روی آورده‌اند. این رشته، امروزه، کمک قابل توجهی به حل معضلات در سطح شهر و کل جوامع کرده است و توانسته جایگاه ویژه ای برای خود کسب کند.

در کشور ما نیز نیاز به متخصصان و کارشناسان این رشته شدیداً احساس شده و می‌شود، دانشگاه‌های مختلف نیز سعی دارند تا امكان ادامه تحصیل در این رشته را فراهم كنند. نیاز به این رشته از جانب مدیران كشور نیز احساس شده است و بسیاری از مدیران شهری سعی در یادگیری این دانش، به صورت دانشگاهی و غیره داشته‌اند.

این مجموعه در واقع به عنوان یك پل ارتباطی بین علوم گوناگون به حساب می‌آید، از علوم انسانی مانند جامعه‌شناسی، اقتصاد، مدیریت و ... گرفته تا علوم فنی و مهندسی، مانند عمران، تأسیسات، ترافیک، حمل و نقل و ... به همین دلیل جزء رشته‌های شناور محسوب می‌شود.

کارشناسی ارشد برنامه‌ریزی شهری‌، منطقه‌ای و مدیریت شهری همانطور كه از نام آن پیداست شامل سه گرایش می‌باشد: برنامه ریزی شهری، برنامه ریزی منطقه ای و مدیریت شهری.