* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

کارشناسی ارشد مجموعه ریاضی (کد 1208)

این كه گفته می‌شود ریاضیات مادر علوم است، اهمیت این رشته را مشخص می‌كند. امروزه فارغ‌التحصیلان کارشناسی ارشد ریاضی با توجه به گرایش خود در علوم مختلف به كار گرفته می‌شوند. ادامه تحصیل در کارشناسی ارشد ریاضی، استعداد، پشتكار و علاقه‌ی بسیار می‌خواهد و دانشجوی این رشته باید شخصی صبور و با حوصله باشد و از صرف وقت زیاد در حل مسئله خسته نشود و همچنین باید در حوزه‌ی ریاضی یك روحیه‌ی علمی ـ انتقادی و تجزیه و تحلیلی داشته باشد. طراحی سیستم‌های برنامه‌ریزی و مدل‌سازی برای سازمان‌ها و مراكز پژوهشی، شاغل شدن به عنوان مدرس در وزارت آموزش و پرورش، موسسات غیر انتفاعی، دانشگاه‌های علمی ـ كاربردی، فعالیت در بانك‌ها و بعضی از مراكز تحقیقاتی و صنعتی، از فرصت‌های شغلی فارغ‌التحصیلان کارشناسی ارشد ریاضی می‌باشند.