* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

کارشناسی ارشد مجموعه زراعت و اصلاح نباتات (کد 1303)

کارشناسی ارشد زراعت و اصلاح نباتات در كنار باغبانی و علوم دامی یكی از سه گرایش تولید كننده کارشناسی ارشد مهندسی كشاورزی است. دراین میان مجموعه مهندسی كشاورزی زراعت و اصلاح نباتات به رشد و نمو، میزان عملكرد و روش‌های بهینه‌سازی تولید گیاهان زراعتی نظیر گندم، جو، ذرت، چغندر قند، سویا و آفتابگردان می‌پردازد. گیاهانی كه غذای انسان و دام به آن‌ها وابسته است و در واقع مهم‌ترین گیاهان زراعتی به شمار می‌آیند. همچنین در این گرایش طریقه اصلاح گیاهان كه پایه ژنتیكی دارد، مطالعه می‌شود تا با اصلاح ژنتیكی، گیاهانی با كیفیت و بازدهی بیشتری داشته باشیم. برای مثال با تلاقی گندم‌های مختلف، گندمی را تولید كنیم كه بالاترین بازدهی و بهترین كیفیت را داشته باشد.

استادان و متخصصان این رشته معتقدند كه زندگی شخصی دانشجویان زراعت و اصلاح نباتات باید به نوعی وابسته به كشاورزی باشد. زیرا تجربه نشان داده است، دانشجویانی كه زندگی شهری دارند در دروس علمی كشاورزی با مشكلات زیادی مواجه می‌شوند. همچنین افرادی كه به كار در مزرعه و آزمایشگاه علاقه‌مند باشند در این رشته موفق‌تر هستند.