* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟


کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی (کد 1313)

رشد و توسعه‌ی جوامع و پیشرفت علم و صنعت، سبب پیدایش عادات و سبك‌های نوین غذایی شده و نیاز به تنوع محصولات و پیدایش فرآورده های جدید غذایی و كمك غذایی به شكل روزافزونی احساس می‌گردد. کارشناسی ارشد علوم غذایی عبارت است از مجموعه‌ی مرتب و طبقه‌بندی شده از دانش و فهم ماهیت تركیب و رفتار مواد غذایی تحت شرایط مختلف. هدف کارشناسی ارشد صنایع غذایی، تربیت نیروهای متخصص است كه بتوانند در زمینه‌های اجرای عملیات تبدیل مواد غذایی، نگهداری محصولات كشاورزی، كنترل كیفیت و كمك به طراحی و بهینه‌سازی خطوط تولید در كارخانه‌های موردنظر فعالیت كرده و نظارت و مسئولیت فنی واحدهای تولید محصولات مختلف غذایی را به عهده گیرند.

 
  • Share on Google+
  • Share on Cloob
  • Share on linkedin
  • Add to delicious
اسکرول به ابتدای صفحه

تمامی حقوق قانونی این وب سایت متعلق به مؤسسه آموزشی مدرسان شریف است ©