* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟
گرایشها و موقعیتهای شغلی کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی (کد 1313) |
موقعیت شغلی فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی: در كشوری كه باید مواد غذایی را برای بیش از 70 میلیون جمعیت تأمین كرد، صنایع غذایی هیچ وقت در انزوا قرار نخواهد گرفت برای همین فارغ التحصیل این رشته اگر آمادگی كار در كارخانه یا كارگاه را داشته باشد در كارخانههایی كه بیشتر در حومه شهر یا شهرهای كوچك واقع شده است، فرصت شغلی مناسبی به دست خواهد آورد. در ضمن فارغ التحصیل کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی میتواند با استفاده از سرمایه شخصی یا مشاركت با فردی كه سرمایه مورد نیاز را دارد، واحد تولیدی خصوصی ایجاد كند. كاری كه تعدادی از فارغ التحصیلان این رشته انجام دادهاند و موفق شدهاند. برای كسب موفقیت در طی دوره تحصیلی و امكان ادامه تحصیل در این رشته، داوطلب باید از توان و دانش بالا در دروس شیمی و زیست شناسی و ریاضی برخوردار باشد. در ضمن از آنجا كه زمینه اشتغال متخصصان این رشته بیشتر در كارخانجات اعم از آزمایشگاه وخط تولید است، داوطلب باید از توان جسمی مطلوب و نیز دقت كافی بهرهمند باشد. فارغ التحصیلان رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی پس از تحصیلات، بسته به تواناییهای فردی و علمی خود، میتوانند مسئولیتهای متفاوتی نظیر: مدیریت تولید كارخانجات فنی، مسئولیت آزمایشگاهها، انجام فعالیتهای تحقیقاتی برای بهبود كیفیت تولیدات غذایی، ساخت محصولات جدید، افزایش تولید، كاهش ضایعات، بستهبندی و ... ارایه مشاوره علمی به واحدهای تولیدی و فعالیتهای دیگر را بر عهده گیرند.
گرایش های رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در آزمون کارشناسی ارشد سال 96: 1- صنایع غذایی 2- شیمی مواد غذایی 3- زیست فناوری مواد غذایی 4- فناوری مواد غذایی |