* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:
- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!
- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!
- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟
- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

کارشناسی ارشد مشاوره (کد 1143)

برای داشتن جامعه‌ای سالم و پویا، باید افراد به طور صحیح پرورش پیدا كنند. علوم تربیتی علم آموزش، تعلیم و تربیت و مشاوره و راهنمایی است. بدین صورت كه روش‌هایی منطبق بر نیازمندی‌های افراد جامعه از طرف فارغ‌التحصیلان این رشته به جامعه و یا افراد آن ابلاغ می‌شود و ما این فرایند را مشاوره می‌نامیم. کارشناسی ارشد روانشناسی (2) دارای 3 گرایش می‌باشد كه دو گرایش مشاوره و روانشناسی تربیتی بیشترین تعداد پذیرش را نسبت به گرایش روانشناسی و آموزش كودكان استثنایی دارد.

به طور مثال گرایش مشاوره دارای ابعاد فراوانی می‌باشد. مشاوره در تمام زمینه‌های زندگی مورد استفاده قرار می‌گیرد مثلاً شغل‌یابی، نحوه روبرو شدن با مشكل، حل و فصل بحران‌های دوران نوجوانی و جوانی، انتخاب رشته تحصیلی و ازدواج و ... . دراین راستا مشاور تصمیمی را كه مناسب و سازگار با شرایط باشد بیان می‌كند اما لازم به ذكر است كه تصمیم‌گیری نهایی تنها به عهده خود مراجعه كننده است.