کارگاه آموزشی مصاحبه دکتری ویژه آزمون دانشگاه آزاد

مؤسسه مدرسان شریف به منظور هرچه بهتر شدن نتیجه نهایی آزمون دکتری برای داوطلبان آزمون دانشگاه آزاد اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی مصاحبه دکتری کرده است.
هدف از برگزاری این کارگاه افزایش آگاهی و مهارتی داوطلبان است تا با اطلاعاتی دقیق تر و تخصصی تر مصاحبه کنند.
برخی از عناوین و سرفصل های این کارگاه آموزشی به شرح زیر است:
۱. مصاحبه دکتری چه فرایندی دارد؟
۲. در جلسه چه سوالاتی ممکن است پرسیده شود؟
۳. چگونه می توانم ضعف های رزومه ام را در جلسه مصاحبه دکتری پوشش دهم؟
۴. در مصاحبه دکتری چه مطالبی را بگویم؟
۵. به سوالات چگونه پاسخ دهم؟
۶. چه مطالبی را هرگز بیان نکنم؟
۷. در یک فرصت اندک چه کارهایی را می توان در ارتباط با مصاحبه دکتری انجام داد؟
۸. یک استاد دانشگاه به چه دلایلی علاقه مند به داشتن من به عنوان دانشجوی دکتری است؟
۹. چگونه اهدافم را برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری ابراز کنم؟
و بسیاری بایدها و نبایدهای دیگر در جلسه مصاحبه دکتری

هزینه شرکت در این کارگاه برای داوطلبان گرامی ۶۰۰۰۰ تومان می باشد. تاریخ و ساعت های برگزاری کارگاه ها را در جدول زیر مشاهده می کنید.
متقاضیان شرکت در کارگاه مصاحبه دکتری ویژه آزمون دانشگاه آزاد می توانند برای ثبت نام به یکی از دو طریق زیر اقدام نمایند:
1- ثبت نام اینترنتی.
2- ثبت نام حضوری با مراجعه به ساختمان مؤسسه مدرسان شریف به آدرس خیابان شریعتی، بالاتر از پل سید خندان، روبروی مسجد امام صادق، پلاک 972.
درصورت داشتن هرگونه سؤال در این مورد و یا کسب اطلاعات بیشتر، با شماره تلفن 2966-021 تماس حاصل فرمایید.

مهلت ثبت نام در کارگاه آموزشی مصاحبه دکتری ویژه آزمون دانشگاه آزاد به پایان رسیده است

برنامه کارگاه آموزشی مصاحبه دکتری ویژه دانشگاه آزاد
روز تاریخ ساعت وضعیت