کنکور دکتری ۱۴۰۰ در ۱۱۰ شهر برگزار می شود

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: آزمون دکتری نیمه‌متمرکز (Ph.D) سال ۱۴۰۰ روز جمعه ۱۵ اسفندماه در ۱۱۰ شهر برگزار می شود که نسبت به سال گذشته حوزه های آزمون افزایش یافته است.

فاطمه زرین آمیزی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه متمرکز (Ph.D) سال ۱۴۰۰ برای پذیرش دانشجو در دوره‌های روزانه، نوبت دوم، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی برگزار می‌شود.

سخنگوی سازمان سنجش گفت: بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه متمرکز (Ph.D) سال ۱۴۰۰ در روز جمعه ۱۵ اسفند ۹۹ برگزار خواهد شد.

وی افزود: آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه متمرکز (Ph.D) در سال ۱۳۹۹ در ۶۰ شهر برگزار شده است و این آزمون در سال ۱۴۰۰ در ۱۱۰ شهر برگزار می‌شود.

زرین آمیزی یادآور شد: تعداد ۱۷۹ هزار و ۱۹۲ نفر در آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه متمرکز (Ph.D) سال ۱۴۰۰ ثبت نام کرده اند.

وی درباره حوزه‌های استان خوزستان خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط استان خوزستان در بیماری کرونا در استان خوزستان حوزه‌های امتحانی از ۵ شهر به ۱۲ شهر افزایش پیدا کرده است تا حداقل تردد برای داوطلبان در شهرهای قرمز انجام شود.