۴۵۱ هزار نفر در کنکور ۹۸ انتخاب رشته کردند

مشاور عالی سازمان سنجش گفت: بیش از ۴۵۱ هزار نفر معادل ۵۴ درصد داوطلبان مجاز کنکور ۹۸ انتخاب رشته خود را انجام دادند.

حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بر اساس برنامه زمانی اعلام شده مهلت انتخاب کدرشته های با آزمون سال ۹۸ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی روز ۲۶ مردادماه ۹۸ پایان پذیرفت.

وی افزود: بر اساس آمار اولیه از تعداد ۸۳۲ هزار و ۲۸۹ داوطلب مجاز، تعداد ۴۵۱ هزار و ۸۵۶ معادل بیش از ۵۴ درصد مجازین نسبت به انتخاب رشته های تحصیلی با آزمون اقدام کردند.

مشاور عالی سازمان سنجش گفت: آمار نهایی انتخاب رشته کنندگان متعاقبا اعلام می شود.

وی خاطرنشان کرد: تعداد یک میلیون و ۱۱۹ هزار و ۴۱۱ داوطلب در آزمون سراسری سال ۹۸ ثبت نام کردند که از این میان، تعداد یک میلیون و ۱۸ هزار و ۷۰۳ داوطلب در جلسه آزمون در روزهای ۱۳ و ۱۴ تیرماه ۹۸ حاضر بودند که از این تعداد، ۸۳۲ هزار و ۲۸۹ داوطلب مجاز  به انتخاب رشته شده اند.