16 شهریور آخرین مهلت ثبت‌نام در دوره‌های کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی

چهارشنبه, 15 شهریور 1396 ساعت 15:25 چاپ

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از ثبت‌نام بیش از ۶۷ هزار داوطلب در دوره‌های کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد و گفت: داوطلبان تا فردا پنج‌شنبه ۱۶ شهریور ماه فرصت دارند در این دوره‌ها ثبت نام کنند.

دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام این مطلب اظهار کرد:‌ ثبت نام برای شرکت در دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه علمی کاربردی برای مهرماه ۹۶ ساعت ۲۴ فردا پنجشبه، ۱۶ شهرویور ماه ۹۶ پایان می‌پذیرد.

وی در ادامه تصریح کرد: به تمام داوطلبان متقاضی ثبت نام در دوره مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای ناپیوسته نظام آموزشی مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی که تاکنون نسبت به ثبت نام خود اقدام نکرده‌اند، توصیه می‌شود در مهلت تمدیدشده نسبت به ثبت نام اقدام کنند و همچنین تمامی داوطلبانی که در دوره‌های فوق ثبت نام کرده‌اند نیز می‌توانند نسبت به ویرایش کد رشته محل انتخابی خود اقدام کنند.

دکتر  توکلی تاکید کرد:‌ ظرفیت پذیرش در دوره‌های مذکور ۱۸۱ هزار و ۷۲۵ نفر است.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در پایان خاطرنشان کرد: تا صبح امروز چهارشنبه، ۱۵شهریور، تعداد ۶۷ هزار و۹۵۸ داوطلب نسبت به ثبت نام برای شرکت در  گزینش رشته‌های مذکور اقدام کرده‌اند.

منبع: ایسنا