26 فروردین؛ مهلت مجدد ثبت‌نام آزمون ارشد پزشکی

دوشنبه, 21 فروردین 1396 ساعت 15:09 چاپ

داوطلبان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های علوم پزشکی سال 96 می‌توانند از 26 تا 28 فروردین امسال نسبت به ثبت‌نام یا ویرایش اطلاعات خود اقدام کنند.

به گزارش ایسنا، باتوجه به اتمام مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های علوم پزشکی در هفته دوم اسفند سال گذشته، مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد،‌ فرصت مجددی جهت ثبت‌نام داوطلبانی که موفق به ثبت نام نشده‌اند یا هزینه ثبت‌نام را پرداخت نموده و ثبت‌نام نکرده‌اند و همچنین افرادی که نیاز به تصحیح و ویرایش اطلاعات خود دارند در نظر گرفته شده است.

بر اساس این گزارش داوطلبان این آزمون می‌توانند از 26 تا 28 فروردین 96 نسبت به ثبت‌نام و یا ویرایش اطلاعات خود اقدام کنند.

همچنین داوطلبان دانش آموخته مقطع کارشناسی رشته‌های علوم پایه شامل بیوشمی، فیزیک، شیمی، زیست شناسی، ریاضی و آمار، مجاز به شرکت در آزمون کارشناسی ارشد رشته ارزیابی فناوری سلامت، می‌توانند در فرصت تعیین شده برای ثبت‌نام با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی www.sanjeshp.ir ثبت‌نام کنند.

منبع: ایسنا