آغاز ثبت‌نام رشته‌های بدون‌آزمون کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد

دوشنبه, 10 مهر 1396 ساعت 16:30 چاپ

دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد ثبت‌نام رشته‌های بدون‌آزمون کارشناسی پیوسته این دانشگاه از ساعت ۱۰ صبح امروز آغاز شد.

به گزارش ایسنا، دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: با توجه به درخواست تعداد زیادی از متقاضیان ثبت نام در رشته‌های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در مقطع کارشناسی پیوسته، امکان ثبت نام در تعدادی از این رشته‌ها در واحدهای دانشگاهی خارج از استان تهران که ظرفیت ثبت نام آنها تکمیل شده، فراهم شده است.

بر این اساس تمامی متقاضیان می توانند از ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه ۱۰مهر ماه با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org پس از مطالعه دفترچه راهنما و تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام اقدام نمایند .

همچنین امکان ثبت نام در سایر رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته که تاکنون ظرفیت ثبت نام آنان تکمیل نشده است همچنان ادامه دارد .

شایان ذکر است امکان ثبت نام در سایر رشته محل‌های خارج از لیست اعلام شده ذیل که ظرفیت ثبت نام آنان تکمیل شده است در این نیمسال فراهم نیست و در خصوص شرایط ثبت نام رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در نیمسال دوم ۹۷-۹۶ متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد .

به گزارش ایسنا، لیست رشته محل‌های دانشگاهی در مقطع کارشناسی پیوسته که ظرفیت ثبت نام آنان افزایش یافته شامل: «حقوق: واحدهای ارومیه، رشت، خمینی شهر» ، «روانشناسی: واحدهای قم، خمینی شهر، خوراسگان (اصفهان )، رشت ، کرج »، «حسابداری: واحدهای کرج ، خوراسگان (اصفهان) » و «مهندسی پزشکی: واحدهای مشهد، رشت» می‌شود.

منبع: ایسنا