امکان ثبت نام تکمیل ظرفیت داوطلبان کنکور از هفته آینده

یکشنبه, 21 آبان 1396 ساعت 16:49 چاپ

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از امکان ثبت نام تکمیل ظرفیت داوطلبان آزمون سراسری از روز سه‌شنبه 30 آبان ماه خبر داد.

دکتر حسین توکلی در گفت و گو با ایسنا، ضمن اعلام این مطلب اظهار کرد: با توجه به درخواست دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برای پذیرش در ظرفیت رشته‌های جدید و یا تکمیل ظرفیت برخی از رشته‌های دوره‌های نوبت دوم (شبانه)، مجازی و پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان و همچنین پردیس‌های خودگردان و ظرفیت مازاد دانشگاه‌های علوم پزشکی در آزمون سراسری سال 96، اطلاعیه‌ سازمان سنجش آموزش کشور به همراه جدول رشته‌های تحصیلی دوره‌های مذکور از روز سه‌شنبه 30 آبان ماه جاری بر روی سایت این سازمانwww.sanjesh.org قرار خواهد گرفت.

وی در ادامه تصریح کرد: داوطلبان شرکت کننده در آزمون سراسری سال 96 علاقه‌مند به تحصیل در رشته‌های تحصیلی دوره‌های مذکور می‌توانند برای کسب اطلاع از رشته‌ها و دانشگاه های پذیرنده دانشجو در این مرحله به اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنند.

منبع: ایسنا